Fizetési megoldás
Hírlevél
Könyvek

Termék részletek


Adomány

ÚJ
Adomány
1 000 Ft

Adomány a jógaiskola járvány alatti fenttartására
 • 2020. március 17.  :-( "Követve a kormányzati törekvést és a járvány karakterisztikáját, fájó szívvel de a Bandha Works Jógaiskola átmenetileg bezárja kapuit. A remélhetőleg minél rövidebb kényszerszünet alatt kövessétek figyelemmel blogunkat és közösségi oldalunkat, ahol hasznos tartalmakkal próbáljuk szebbé tenni mindennapjaitokat és segíteni az egyéni otthoni gyakorlásotokat ebben a kihívásokkal teli időszakban. Ha a gyakorlás tekintetében segítségre/tanácsra van szükségetek írjatok bátran e-mailt: info@bandhaworks.hu." Bővebben...

  2020. április 9. Sajnos a járványhelyzet egyenlőre nem csillapodik, nem tudjuk mikor nyithatunk újra. Jógás jogászaink segítségével, keressük a lehetőséget, hogy tudnánk minnél nagyobb "kedvezményt" kapni az üzemeltetési költségekre de sajnos elég komplikált a helyzet. Addig is fizetnünk kellene a számlákat... Sajnos ez bevétel nélkül komoly nehézség.

   

  2020. november 10. Második hullám, sajnos ismét be kellett zárnunk :-(

   

  Amennyiben Téged nem befolyásol negatívan a járvány és tudnál és szeretnél, jó szívvel segíteni a jógaiskola "üzemen kívüli" fenttartásában, szívesen fogadjuk adományod. KÖSZÖNJÜK!

  FONTOS! Az adományokat csakis az iskola fenttartási költségére fordítjuk!

 • Cikkszám
  108
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés