Fizetési megoldás
Hírlevél
Könyvek

Termék részletek


Újévi 108 napüdvözlet

ÚJ
Újévi 108 napüdvözlet
4 000 Ft
 • Újévi 108 napüdvözlet

  Kezdd az Újévet 108 Napüdvözlettel! Ez az intenzív mozgó meditációs technika kiváló módszert kínál, hogy elengedd az előző év feszültségeit, aggodalmait, problémáit és kitisztult testtel és elmével vágj neki 2023-nek!

   

  Rig-Véda. I. 50. 11.

  “Hridrógam mama szúrja harimánam csa násaja”
  Ó, Nap, szabadíts meg a szívemre és elmémre egészségtelen sápadságtól.

   

  Sri K. Pattabhi Jois (Gurudzsi) szerint a napüdvüzletek gyakorlása által nem csak a fizikai test betegségei gyógyíthatóak, hanem a mentális kórok is, akár legyenek ezek múltbéli cselekedetek (prárabdha karma) ebben a születésben érvényesülő negatív hatásai. Ennek eredményeként elérhető a hosszú élet, jó egészség, kicsattanó erő és éles elme.

  A 108-as szám rendkívül nagy jelentőséggel bír a védikus kultúrában, 108 szem van a hinduk imafüzérén és az Upanisadok száma is ugyanennyi. Ezen kedvező szám és a Nap között mindig is szoros kapcsolatot feltételeztek, hiszen a Nap átmérője épp 108-szorosa Földének, illetve a két égitest között távolság a Nap átmérőjének 108-szorosa.

  A Napüdvözlet gyakorlatsor a test középpontját, a solar plexus területét aktivizálja, ami megmagyarázza az elnevezését és a kapcsolatát a csillaggal.

  A gyakorlatsor végzése közben a légzés és a mozdulatok tökéletes összehangolása és a tekintet fókuszálása az egyik legkiválóbb módszer a „mozgó meditáció” élmény megtapasztalására. A Szúrja Namaszkára mozdulatsor már önmagában végezve is rendkívüli gyógyító hatással rendelkezik, a legkedvezőbb hatás pedig akkor érhető el, ha 108-szor végezzük, amely szám a Napot szimbolizálja.

  Időpont: 2023. január 1. (vasárnap) 17:00 


  Az esemény házigazdája: Szalai István

  Érkezés minimum 10 perccel kezdés előtt.

 • Cikkszám
  108_ticket
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés